Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

L’atur millora a Lleida, però la precarietat continua existint

ugt-paro-andalucia

El mes de juliol ens deixa dades positives de contractació. L’atur cau en 31 persones a les comarques de Ponent i l’Alt Pirineu i Aran, situant la xifra total de desocupats en 16.317 persones, segons dades del Ministeri de Treball i Economia Social.

“És cert que s’ha reduït la dada d’aturats, però no és menys cert que encara existeix la precarietat laboral al nostre territori”, apunta José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. “Des del sindicat continuen insistint en la necessitat d’una aposta clara pel teixit industrial, que pugui generar riquesa i una estabilitat a la classe treballadora”, afegeix. I recorda que en cas de no ser així, “continuaran existint les fluctuacions en el temps, i l’estacionalitat a les nostres comarques”.

Aguilá ha fet una crida a la classe política per definir les línies estratègiques dels propers anys per tenir clar cap a on volem anar. “Els serveis, el camp i la construcció són valors fonamentals del nostre territori. Però també hem de tenir clar cap a on volem anar, per continuar generant riquesa i llocs de treball”, ha afirmat.

Related Posts

Leave a comment