Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Serveis als afiliats/ades

Pel fet de ser afiliat o afiliada a la UGT de Catalunya gaudiràs de tota una sèrie de serveis. Informa’t i aprofita tots els avantatges de pertànyer a la UGT.

Oficina de serveis a l’Afiliació

Des de l’Oficina de Serveis a l’Afiliació assessorem en tota l’oferta de serveis i descomptes que ofereix l’organització als seus afiliats/ades. Podeu consultar a continuació, la nostra Carta de drets i serveis de l’afiliat/ada.
Carta de drets i serveis de l’afiliat/ada
Contacta amb les nostres oficines
boton_telefon_2022
973 27 08 01
El nostre objectiu és afavorir i ajudar la persona nouvinguda a comprendre i resoldre els aspectes dicultosos de la seva vida com a persona treballadora i ciutadana. Orientar-lo per conèixer l’entorn i aprofitar al màxim els recursos que ofereix, i per assolir un alt grau d’integració en aquest país.
Seus amb assessorament presencial
Lleida
Avinguda de Tortosa, 2
Tàrrega
Avinguda Catalunya, 81
boton_telefon_2022
608 03 47 20
Demanar cita prèvia 
boton_correu_2022-125x125
clleida@associacioamic.cat
boton_telefon_2022
973 50 00 49 
Demanar cita prèvia 
De dilluns a divendres de 10 a 14h 
boton_correu_2022-125x125
tarrega@associacioamic.cat

Xarxa d’Atenció al Treballador/ora (XAT)

La Xarxa d’Atenció al Treballador/ora està creada per aconseguir la màxima satisfacció de les persones que s’adrecen al sindicat reclamant atenció, sol·licitant informació i assessorament, ja sigui presencial, telefònica o telemàticament durant tots els dies laborables de l’any.
La UGT de Catalunya posa al teu servei, el seu Gabinet Jurídic a través del qual podràs gaudir d’un assessorament tècnic especialitzat en matèries laborals i de Seguretat Social. També disposem d’un servei concertat d’assessorament en matèries civils, penals i de relacions amb l’administració.
A la UGT de Catalunya fem una aposta ferma per l’orientació i la formació professional al llarg de la vida com a elements imprescindibles per a tots els treballadors i treballadores, tan ocupats com en situació de desocupació, adreçats a facilitar el seu desenvolupament professional i convertint-los en l’eix vertebrador del conjunt d’actuacions ocupacionals dirigides a la promoció de la seva carrera professional.
L’OTPRL vetlla per garantir el dret a una feina més segura i saludable entre totes les persones treballadores i difondre la cultura preventiva en el si de les empreses i per a la millora de les condicions laborals. L’oficina ofereix assessorament tècnic personalitzat en prevenció de riscos laborals i en mútues d’accidents laborals i disposa de materials divulgatius actualitzats per a delegades i delegats de prevenció i per a totes les persones treballadores interessades en la seguretat i salut als llocs de treball.
El Servei d’Informació Social és un servei gratuït de la UGT de Catalunya que ofereix a aquelles persones que ho necessitin, ja siguin afiliades o no, informació i orientació de caire social: serveis, recursos i ajuts socials que s’ofereixen des de qualsevol àmbit de benestar social.
UNEIX-TE AL CLUB!! El teu portal d’avantatges amb centenars d’ofertes i descomptes en les millors marques, per ser membre d’UGT de Catalunya.
La necessitat d’un habitatge és molt important per als treballadores i treballadors. Des de 1995 vam engegar un projecte amb aquest objectiu. Ja s’han construït i lliurat més de 1.400 habitatges a tot Catalunya. Qualitat s’ocupa de reservar sòl, de fer el seguiment dels projectes i permisos per a les obres i del control de la seva execució. Cada promoció es constitueix en règim de cooperativa i els habitatges s’adjudiquen exclusivament als socis.
banner_serveis_qualitat i habitatge_1536X1024
Només pel fet de ser afiliat/ada a la UGT de Catalunya podràs gaudir d’una tota sèrie d’ofertes en assegurances.

Caixa de resistència

La Caixa de Resistència de la UGT de Catalunya es va crear amb la finalitat de cobrir part de les pèrdues salarials que pateixen els afiliats i afiliades quan participen en vagues convocades pel sindicat.
El Servei Lingüístic de la UGT és un servei que treballa per impulsar l’ús de la llengua catalana al sindicat -i, per extensió, al món laboral- i per prestar assessorament lingüístic als seus organismes. Amb aquesta finalitat el servei dona a conèixer les principals eines existents a la xarxa per resoldre dubtes lingüístics. També recull recursos sobre acolliment lingüístic per a no catalanoparlants, informació sobre cursos de català en línia i presencials, propostes de voluntariat per la llengua i passatemps en català.