Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida denuncia la cronificació de les dades d’atur al territori

Les xifres d’atur al territori de Lleida no milloren. Els 17.000 aturats i aturades ja s’ha cronificat a les comarques lleidatanes, i tot i les petites variacions de persones desocupades, la dada continua estancada. Aquest mes de febrer, l’atur al territori de Lleida ha reculat en 53 persones i s’ha situat en 17.300 aturats.

“Continuem igual que sempre. Amb un atur supeditat a l’estacionalitat i la temporalitat que caracteritza el nostre territori. Amb unes xifres que castiguen sempre a les dones i als més joves”, ha apuntat José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. “És cosa de tots buscar una solució i revertir aquesta situació”, afegeix.

Si ens fixem en les dades presentades el Ministeri d’Empresa i Treball, del total d’aturats a la demarcació de Lleida, 7.318 són homes i 9.982 dones. D’aquests, 1.441 són menors de 25 anys. Per sectors econòmics, el sector serveis és el que lidera el volum d’aturats amb 11.452 persones, seguit de la indústria amb 1.641, l’agricultura amb 1.358 i la construcció amb 1.314.

Related Posts

Leave a comment