Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Les empreses Neoelectra i Carboneco, ubicades a Les, presenten un ERO d’extinció

Representants de la UGT-FICA de les Terres de Lleida s’han reunit aquest dimarts amb la plantilla de Neoelectra i Carboneco, empreses situades a Les, després que l’empresa hagi comunicat verbalment la seva decisió d’aplicar un ERO d’extinció. El sindicat ha demanat ara tota la documentació pertinent per poder analitzar-la i estudiar possibles accions.

“La conclusió a la qual hem arribat en l’assemblea d’aquest matí és que hem de revertir aquesta situació i recuperar els 20 llocs de treball que estan en joc”, ha explicat Xavier Perelló, secretari general de la UGT-FICA de les Terres de Lleida.

 

Perelló no entén la decisió de l’empresa per diversos motius: “L’empresa té 18 plantes de cogeneració més a Espanya i desconeixem perquè l’afectada és la de Les. Així mateix, també volem fer notar que el seu emplaçament es troba en una zona rural i aquesta pèrdua de llocs de treball penalitza d’una manera dràstica la zona”.
La UGT-FICA de les Terres de Lleida s’ha reunit també aquest mateix dimarts amb l’alcalde de Les, Andreu Cortés, per buscar solucions al respecte, tot i que també han demanat una trobada amb la síndica d’Aran, Maria Vergés, i amb el secretari general pel Repte Demogràfic, Francesc Boya.

 

 

Des del sindicat asseguren que continuaran treballant per revertir la situació i recuperar aquesta vintena de llocs de treball de la Val d’Aran.

Related Posts

Leave a comment