Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lleida comença el 2024 amb un increment del nombre d’aturats al territori

La demarcació de Lleida arrenca l’any en la mateixa línia que va tancar el 2023: guanyant persones aturades. Segons xifres del Ministeri de Treball fetes públiques aquest divendres, les comarques de Ponent i l’Alt Pirineu i Aran han registrat aquest últim mes 141 aturats més, un repunt del 0,82% respecte del desembre. Una dada que fa que augmenti la xifra total de desocupats al territori fins a les 17.353 persones.

A Catalunya, l’any també ha arrencat amb un increment del nombre d’aturats i una frenada de l’ocupació. En concret, hi ha 3.690 desocupats més, el que suposa que la xifra de persones sense feina augmenti fins als 347.071.

“Continuem tenint males notícies pel que fa a les xifres d’ocupació. Lleida continua tenint els 17.000 aturats cronificats que fa mesos que des del sindicat denunciem”, ha apuntat José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. En aquest sentit, continua apostant per potenciar la indústria al territori i aconseguir noves inversions per revertir aquesta situació. “Només així aconseguirem crear riquesa al territori”, ha afegit.

Fixant-nos en les xifres, a la demarcació de Lleida hi ha 7.331 homes a l’atur i 10.022 dones. Per sectors, els serveis encapçalen l’augment de l’atur amb 121 persones més que al desembre (11.553 aturats).

Related Posts

Leave a comment