Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Es busquen 15 autònoms i autònomes de Lleida que vulguin consolidar i fer créixer el seu negoci totalment de franc

La CTAC-Autònoms de la UGT de Catalunya, en aliança amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, convoca una nova edició del Projecte Consolida’t 2024, un programa que té la voluntat d’oferir als autònoms i autònomes les eines i els instruments necessaris per mantenir, consolidar i fer créixer el seu negoci.
Imatge d’Arxiu.
De vegades, un treballador que s’inicia per compte propi no sap el que necessita fins que va fent camí en el seu dia a dia. Al llarg del primer any, té dubtes sobre com fer factures, els impostos que ha de pagar, com projectar el seu negoci, com comunicar un producte o servei… És per això, que la CTAC-Autònoms vol fer una crida a totes aquelles persones que necessiten suport a sumar-se a aquesta iniciativa. L’objectiu final és oferir assessorament personalitzat, a través de reunions individuals obligatòries, i formació continuada per millorar la gestió del projecte empresarial.

 

Al territori de Lleida es busquen 15 persones interessades en sumar-se, totalment de franc, a aquest projecte. A nivell de Catalunya, està previst que hi participin uns 76 treballadors i treballadores autònomes, que seran assessorats i acompanyats per mentors, amb una llarga trajectòria professional i vivencial. Els participants rebran fins al 30 de novembre formació especialitzada en diverses matèries, amb una visió multidisciplinària. Els interessats en apuntar-se poden fer-ho a través del correu ctac@catalunya.ugt.org.

 

Els destinataris del projecte han de complir una sèrie de requisits: persones treballadores autònomes d’alta d’activitat en el moment de la inscripció; persones Treballadores Autònomes Econòmicament Dependents (TRADE); treballadors autònoms societaris, sempre que no tinguis més de quatre persones contractades ni una facturació superior als 500.000 euros; autònoms que han cessat la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte; persones treballadores autònomes familiars col·laboradors.

 

Actualment a Catalunya, un total de 559.940 persones estan cotitzant en el RETA. Un col·lectiu força important en el marc del territori català.

 

Número d’autònoms i autònomes, segons dades de l’IDESCAT a data 12/2023
A Lleida ciutat
Agricultura
Indústria
Construcció
Serveis
Total
515
475
975
7.160
9.125

 

A Catalunya
Agricultura
Indústria
Construcció
Serveis
Total
21.005
36.975
69.835
432.525
559.940

Related Posts

Leave a comment