Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-SP Educació Alt Pirineu i Aran continua defensant les tres línies d’I3 a Tremp

Des d’UGT-Serveis Públics Educació Alt Pirineu i Aran, i després d’haver parlat amb les diferents parts implicades, considerem que mantenir-nos en la nostra posició de lluitar per mantenir les tres línies és la millor opció pel bé de la cohesió social i del territori. L’enfrontament no porta enlloc i a nosaltres, no ens trobaran. La UGT és un sindicat de classe que lluita per a tots els treballadors i les treballadores vinguin d’on vinguin. Som un sindicat amb més de 100 anys d’història de negociacions. Amb tot, i mantenint la nostra idiosincràsia dialogant i negociadora apostem per la màxima oferta educativa a la ciutat de Tremp, tot fent, que repercuteixi en un creixement de la població que prou falta fa.

Tenint en compte, a més a més, que la llei (Constitució Espanyola, Tribunal Europeu de Drets Humans) regula el lliure accés a l’educació de totes les famílies, centrem els nostre treball en tres pilars:
– Mantenir les tres línies d’I3 als dos centres escolars
– Considerar a la població de Tremp, com una ZER, la qual cosa portaria automàticament a una baixada de ràtios.
– Lluitar per adquirir el màxim de recursos per a l’escola inclusiva, desdoblament de grups, co-tutories i co-docència.

Sense oblidar-nos de l’accés equitatiu dels nuclis poblacionals a les activitats extraescolars.

I per suposat, estem perquè l’elecció de les famílies sorgeixi a partir de reflexions personals, totes vàlides, que s’han de respectar en temps i forma.

Related Posts

Leave a comment