Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Les xifres d’atur continuen castigant el territori de Lleida

L’atur s’ha reduït aquest mes de març en 141 persones a les comarques de Lleida. Una xifra que situa el nombre total de desocupats al territori en 17.152 persones, segons dades del Ministeri de Treball. “Unes dades que continuen la tònica general dels últims mesos pel que fa a l’ocupació lleidatana”, apunta José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

 

“És cert que ha crescut la contractació, però perquè ja s’han iniciat contractes per la propera campanya”, explica el màxim dirigent de la UGT a Lleida, però “les dades s’han d’analitzar amb una visió de futur -si ho mirem a curt termini són bones dades-, supeditant els resultats al nostre model productiu, al nostre model de PIB -sustentat per serveis, construcció i agro-. I si ens ho mirem així, aquestes mai poden ser bones xifres”, afegeix.

 

Per gènere, les dades d’atur del mes de març registren un total de 7.235 homes i 9.924 dones a la demarcació de Lleida. En aquest sentit, per sectors, l’agrícola compta amb 1.377 aturats, 19 més que el mes anterior; l’industrial amb 1.564, 77 menys que el mes anterior; la construcció amb 1.298, 16 menys que el mes anterior, i els serveis amb 11.350, 102 menys que al febrer, un clar símptoma que les contractacions per Setmana Santa s’han fet notar en aquest àmbit.

Related Posts

Leave a comment