Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida programa una ‘Primavera Lila’ en el marc del 8 de març

El sindicat UGT-Terres de Lleida ha programat, en el marc del 8-M, Dia Internacional de la Dona, una ‘Primavera Lila’. Una nova iniciativa que vol fer extensiva aquesta lluita en femení no solament el dia 8 de març sinó al llarg de tot el mes de març i abril. En aquest sentit, des de la Secretaria de la Dona i Polítiques d’Igualtat s’han programat tres accions per treballar els diferents tipus de violències que es viuen en la societat, així com els comportaments i els rols detectats en diverses situacions.

La primera de les sessions, que porta per títol ‘Violència en l’àmbit laboral, assetjament sexual i assetjament per raó de sexe’, tindrà lloc el dia 5 de març durant tot el matí, i anirà a càrrec d’Alicia Ruiz, tècnica de l’Área de la Mujer de la CEC-UGT.

La segona acció serà el dia 8 de març. Per aquest dia, s’ha programat un photocall feminista i a partir de les 11h. es durà a terme un taller transformador sota el títol ‘Analitzem comportaments i redefinim rols’, a càrrec d’Eva Donat, comunicòloga i periodista experta en comunicació social i personal. La jornada del 8-M finalitzarà amb un vermut lila per a tots els assistents.

La ‘Primavera Lila’ de la UGT-Terres de Lleida finalitzarà el dia 10 d’abril, amb un taller formatiu i la presentació de la Guia Artemisa, per part de María Amor Vázquez, tècnica de l’Área de la Mujer de la CEC-UGT. Un manual que vol facilitar informació i formació a les delegades i delegats sindicats sobre bones pràctiques en matèria de conciliació i corresponsabilitat per a la negociació col·lectiva, i per tant, millorar aquests aspectes als convenis i plans d’igualtat.

Totes les activitats es duran a terme a la seu del sindicat a Lleida, ubicada a l’avinguda de Tortosa, número 6, a l’edifici de La Llotja de Lleida.

Related Posts

Leave a comment