Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Crida d’UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida a la ciutadania a participar en la manifestació del Primer de Maig

ugt-lleida-primer-maig-presentacio-actes-28042023-1La UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han presentat aquest divendres els actes del Primer de Maig. El proper dilluns, els sindicats es manifestaran a la capital del Segrià, amb una marxa que sortirà a les dotze del migdia de la Plaça del Treball, continuarà per Pi i Margall, Prat de la Riba, carrer Salmeró, carrer Magdalena, Plaça de la Sal i Plaça Sant Joan per acabar el recorregut a la Plaça de la Paeria, amb la lectura del manifest i un vermut popular.

El secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilá, ha recordat que aquesta jornada “és un acte festiu i lúdic, però també reivindicatiu”. El missatge d’enguany és clar: ‘Apujar salaris, abaixar els preus i repartir beneficis’. Amb la situació econòmica actual que viu el país és de vital importància la participació de tota la ciutadania.

ugt-lleida-primer-maig-presentacio-actes-28042023-2La situació de la classe treballadora és crítica. La seva capacitat adquisitiva s’ha anat disminuint amb el temps, arran de l’augment del preu del gas, la guerra d’Ucraïna… i ara la sequera. I demà serà un factor extern nou, però sempre acaben perdent els mateixos. Els treballadors i les treballadores sempre són els perdedors”. I ha afegit: “I mentre això passa, les grans empreses no fan més que augmentar els seus guanys”.

Aguilá ha seguit insistint en la necessitat de posar a les persones al centre de tot i treballar de valent per revertir la situació que viu el país. “No podem continuar molt temps més així. La bretxa salarial entre pobres i rics és cada vegada més gran i cada cop és més difícil poder-la revertir”, ha apuntat el secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

Abans de finalitzar, Aguilá ha recordat que “el dia 2 de maig tornarem a treballar per un millor Primer de Maig l’any 2024”.

Related Posts

Leave a comment