Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Crida dels sindicats majoritaris a omplir els carrers de Lleida aquest Primer de Maig

La UGT-Terres de Lleida, primera força sindical al territori lleidatà, i CCOO Lleida han presentat aquest dilluns els actes d’aquest Primer de Maig, una jornada que enguany té un lema molt reivindicatiu, ‘Treballar menys, treballar millor’, i un objectiu clar: reduir la jornada laboral i millorar les condicions laborals i salarials de tota la classe treballadora.

“Us animem a tots a sortir al carrer aquest Primer de Maig, en un acte festiu i reivindicatiu, en el qual volem fer palès que la UGT no pararà de lluitar fins a aconseguir la jornada laboral de 32 hores setmanals”, ha apuntat José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. “Una fita important per a la classe treballadora, però també per la societat en general, ja que permetrà gaudir de més temps personal i per a la formació”, ha afegit.

Estudis recents han demostrat que la implantació de les 35 hores fa que els treballadors i les treballadores siguin encara més productius, ja que estan més descansats i tenen més temps per a formar-se. “I nosaltres tenim clar que amb aquesta mesura volem posar a les persones al centre de tot, ja que amb aquesta possibilitat horària, tindrem més temps per aconseguir aquesta fita”, ha explicat el màxim dirigent de la UGT a Lleida, qui assegura que “amb una jornada laboral de 32 hores estem convençuts que aconseguirem una societat més justa, més democràtica i més igualitària”.

La manifestació d’aquest Primer de Maig sortirà a les 12h. a la Plaça del Treball, i seguirà per l’Eix Comercial, per a finalitzar a la Plaça de la Paeria, amb la tradicional lectura dels parlaments per part dels dos sindicats i un vermut popular.

Related Posts

Leave a comment