Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els serveis jurídics de la UGT aconsegueixen que la Justícia anul·li una sanció a un agent de la Urbana

Els Serveis Jurídics de la UGT de les Terres de Lleida va presentar, a instància d’un agent de la Guàrdia Urbana, una demanda contra l’Ajuntament de Lleida en relació a l’expedient disciplinari que li havien posat.caserna
L’expedient sancionava al treballador per una infracció de l’article  49.i de la Llei de Policies Locals amb 16 dies de suspensió de treball i sou. Curiosament, la queixa la va iniciar una persona propera a una regidora de l’equip de govern.
Finalment, el jutjat contenciós administratiu número 1 de Lleida ha donat la raó al treballador i ha anul·lat i deixat la sanció sense efecte.

No és la primera vegada que l’Ajuntament de Lleida obre expedients disciplinaris a treballadors o treballadores, sense haver reunit i contrastat abans tota la informació necessària i relativa al cas.

Recentment també es va fer públic un altre cas d’un treballador de la Guàrdia Urbana, al qual van obrir expedient per falta greu i l’acusaven de frau a la Seguretat Social, a l’Ajuntament de Lleida i a la Mútua d’Assegurances. L’agent va demostrar la seva innocència i finalment van haver de tancar l’expedient.

Related Posts

Leave a comment