Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Un photocall feminista i un taller transformador, actes centrals de la UGT-Terres de Lleida aquest 8 de març

La UGT-Terres de Lleida ha convocat aquest 8 de març diversos actes per commemorar el Dia de la Dona. Per començar el matí, s’ha organitzat un photocall feminista i reivindicatiu, en el qual hi han participat diversos membres del sindicat.

 

Seguidament, s’ha programat un taller transformador, sota el títol ‘Analitzem comportaments i redefinim rols’, a càrrec d’Eva Donat, comunicòloga i periodista experta en comunicació social i personal.

La jornada d’aquest 8-M ha finalitzat amb un vermut lila per a tots els assistents.

 

Tots aquests actes s’inclouen en la ‘Primavera Lila’ que ha programat enguany la Secretaria de la Dona i Polítiques d’Igualtat de la UGT-Terres de Lleida. Una iniciativa que vol fer extensiva la lluita per la igualtat no només el 8 de març, sinó al llarg de diferents mesos. L’última jornada d’aquesta acció està programada pel 10 d’abril, i consistirà en un taller formatiu i la presentació de la Guia Artemisa, per part de María Amor Vázquez, tècnica de l’Área de la Mujer de la CEC-UGT. Un manual que vol facilitar informació i formació a les delegades i delegats sindicals sobre bones pràctiques en matèria de conciliació i coresponsabilitat per a la negociació col·lectiva, i per tant, millorar aquests aspectes als convenis i plans d’igualtat.

Related Posts

Leave a comment