Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida fan una crida multitudinària a la vaga del sector siderometal·lúrgic a Lleida

vaga-ugt-ficaLa vaga del sector siderometal·lúrgic de la demarcació de Lleida, convocada la setmana passada pels sindicats UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida, continua en peu, després que en les dues mediacions amb la patronal i el Departament de Treball -l’última celebrada aquest dilluns al matí- no s’hagi arribat a cap acord per desbloquejar la situació laboral de les plantilles.

La patronal ha arribat tancada en banda i no ha ofert cap proposta diferent als sindicats. “Només plantegen increments irrisoris i no vol parlar de la jornada laboral“, ha apuntat Xavier Perelló, secretari general de la UGT-FICA de les Terres de Lleida. És per això que, tot i la voluntat dels sindicats majoritaris de negociar, la “irresponsabilitat per part de la patronal, ens aboca directament a la vaga”, ha afegit Perelló.

Per tant, i davant la situació de bloqueig, “ens veiem obligats a mantenir la convocatòria de vaga i fer-la efectiva”, afirma Perelló. Una vaga, que es durà a terme els dies 22 i 23 de novembre, i que afecta la totalitat de les persones treballadores d’aquest sector de les comarques de Lleida, que es situa al voltant de les 13.000 persones.

Així mateix, per aquest mateix dimarts hi ha prevista una gran manifestació a Lleida per denunciar l’excés d’hores de les plantilles del sector siderometal·lúrgic a Lleida, així com el baix sou que perceben. La marxa sortirà a les 11h. de la Plaça Ricard Vinyes i finalitzarà a la Plaça Sant Joan, davant la seu de la FEMEL, la Federació del Metall a Lleida.

Related Posts

Leave a comment