Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida reclama a l’Ajuntament d’Almacelles ampliar la plantilla de la policia local per garantir un servei de qualitat als seus veïns i veïnes

El sindicat UGT-Serveis Públics de les Terres de Lleida ha presentat una instància a l’Ajuntament d’Almacelles per reclamar més agents de la policia local al municipi, i que les places vacants es cobreixin amb funcionaris de carrera. Cal recordar que aquesta és una reivindicació llargament reclamada pel sindicat, ja que el Consistori fa molt temps que no compta amb el nombre de personal necessari per garantir un servei policial de qualitat en aquesta localitat.

I no sols això; la UGT-Serveis Públics de les Terres de Lleida també reclama que aquest personal no sigui interí, sinó que ha d’estar fix en plantilla, ja que parlem d’agents de l’autoritat.

banderes-ugtL’actual Relació de Llocs de Treball (RLT) de l’Ajuntament d’Almacelles assenyala que hi ha previstes vuit places de policia local, de les quals una correspondria a la categoria de caporal i les set restants, a les d’agent. No obstant, d’aquestes places només n’hi ha cobertes actualment 4, per agents de la policia local, dels quals 2 són funcionaris de carrera i els altres dos, que ja han aprovat el curs selectiu a l’Escola de Policia, cal entendre que ho seran properament si superen el període de prova.

Aquest mes d’octubre, el Consistori ha publicat al BOE (amb data 15-10-2021) un procés de selecció de concurs d’oposició amb caràcter interí. Un fet poc comprensible pel sindicat, ja que considera que “hauria estat millor aprofitar el procés de selecció per cobrir les places definitivament amb funcionaris de carrera”, cosa que repercutiria en una major estabilitat de la plantilla de la policia local, que és el que, d’acord amb les bases presentades, es pretén aconseguir.

És per això, que la UGT-Terres de Lleida fa una crida al Consistori perquè en el període més breu possible cobreixi la totalitat de les places de policia local que estan previstes a la RLT i , si escau, dugui a terme les mesures conduents per ampliar de manera urgent el nombre de places de la policia local, ja que “això repercutirà sense dubte en un millor servei a la ciutadania d’aquest municipi”.

Leave a comment