Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

“RODA d’HOMES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA”

Roda Homes-2 (2)

El 21 d’octubre forma part de l’Agenda dels homes per la igualtat, el dia que els homes es manifesten en contra de la violència masclista, per dir públicament que estem a favor de la igualtat i en contra de la violència que molts homes exerceixen sobre les dones. Amb aquesta concentració volem expressar que el silenci ens fa cómplices i que no podem seguir callats.

Des de fa set anys, l’associació Homes Igualitaris Catalunya, realitza concentracions entorn el 21 d’octubre sota el lema: Trenquem el silenci, el silenci ens fa còmplices” arreu de Catalunya, també a Lleida. I un any més, volem estendre a la ciutadania aquest esdeveniment.  Enguany hem convidat a les organitzacions sindicals que s’hi uneixin, després que l’any passat ho van fer els clubs d’handbol i vòlei masculins.

L’acte consisteix en fer una roda d’homes (i dones) agafats de les mans, amb un símbol al mig, la lectura del manifest i un minut de silenci. Es repartiran manifestos entre la ciutadania.

Les entitats promotores són Associació LIKA i Homes Igualitaris Lleida i les entitats col·laboradores enguany són CCOO i UGT.

Related Posts

Leave a comment