Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DIVENDRES DIA 10, 11.30H, CONCENTRACIÓ PER LES EMPRESES DE L’ARAN

Les empreses de Les Neoelectra Aran i Carboneco van parar la seva activitat el passat mes de març de 2014 i Caviar Nacarii continua amb la seva producció de caviar, però també està immersa, com les dos anteriors, en un concurs de creditors i acabarà tancant sinó es produeix un canvi de darrera hora. Aquest situació està provocada directament pel canvi de normativa de les Energies Renovables el passat febrer de 2014, impulsat per l’actual govern de l’Estat.

lleida (2)
Atès la situació d’ERO d’extinció de contractes i el tancament previsible d’aquestes tres empreses emblemàtiques de Les i la importància que tenen per a la Val d’Aran, els treballadors/es i el sindicat de la UGT-Terres de Lleida han convocat una concentració a la boca nord del Túnel de Vielha, pel proper divendres dia 10 a les 11.30 hores i fins a les 13.30 hores.
A la concentració hi participaran també treballadors/es de les plantes de Les, així com representants de les plantilles de Aliaga (Terol), de Graus (Osca) i del centre logístic de Barcelona, a més a més de treballadors de Navarra i veïns i veïnes de la Val d’Aran.

Related Posts

Leave a comment