Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida planta un arbre als Magraners en record de les víctimes d’accidents de treball i malalties professionals

La UGT-Terres de Lleida ha plantat aquest divendres un lledoner a la Plaça de la Magrana de Lleida, situada al barri dels Magraners, com a acte d’homenatge i en record de les víctimes d’accidents de treball i malalties professional, així com de les seves famílies. L’acte, que ha comptat amb la col·laboració de l’oficina tècnica de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Lleida, s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut al Treball, que se celebra cada 28 d’abril.

Acabar amb aquesta xacra de morts a la feina és cosa de tots i totes. Hem de treballar de valent per millorar la llei de riscos laborals, que data del 1995, i implantar d’una vegada per totes la figura del delegat o delegada territorial de prevenció per a les empreses que no tenen representació”, ha apuntat Isabel Rodríguez, secretària d’Acció Sindical i Formació de la UGT-Terres de Lleida.

Per la seva banda, José Luis Aguilá, màxim dirigent del sindicat a Lleida, ha explicat que “l’arbre que plantem avui és la representació de la vida. A les persones que han patit un accident laboral mortal no els podem tornar la vida, però sí que podem treballar perquè aquestes situacions no segueixin registrant-se”.

Cal recordar que al territori de Lleida, segons xifres del mes de febrer de 2024, s’han registrat un total de 3 accidents mortals, sense oblidar els 15 acumulats l’any anterior. Pel que respecta a les dades d’accidents amb ferits, en els dos primers mesos de l’any s’han registrat un total de 1.241; 8 de greus i 1.230 de lleus.

Related Posts

Leave a comment