Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya valora molt positivament l’alt nivell de participació del 9N

El nostre sindicat exigeix al Govern de l’Estat que obri un procés de diàleg per arribar a un referèndum amb garanties democràtiques per decidir el futur del país

La UGT de Catalunya hem defensat el dret a decidir dels catalans i les catalanes i hem cridat a la participació en el procés participatiu d’ahir, 9 de novembre, una votació plena de valor simbòlic perquè les prohibicions de l’Estat espanyol l’havien buidat de valor jurídic.

Des del nostre sindicat valorem molt positivament l’alt nivell de participació i l’èxit de mobilització de la jornada d’ahir, tenint en compte els obstacles que ha interposat el Tribunal Constitucional, les amenaces de l’Estat i, fins i tot, les inclemències meteorològiques que van haver d’aguantar molts ciutadans a les cues per votar.

urna-9N-300x165

A partir d’ara, la UGT de Catalunya considera que cal obrir un debat al nostre país sobre el projecte polític que volem per al futur. Un debat en què participin tots els actors polítics per explicar a la ciutadania de manera clara i amb arguments el model de país que planteja cada opció, ja sigui la independentista, la federalista o l’autonomista.

I al Govern de l’Estat li exigim que doni una sortida política a la situació que viu Catalunya. Després de la jornada d’ahir, que demostra la voluntat de molts catalans i catalanes de voler decidir el seu futur, cal que l’Estat obri una etapa nova de diàleg i de comprensió de la realitat de Catalunya, així com un procés per arribar a un referèndum amb totes les garanties democràtiques

Related Posts

Leave a comment