Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Xavier Perelló revalida per unanimitat el càrrec de secretari general de la UGT-FICA de les Terres de Lleida

executiva-fica-ugt-lleida-2020El Centre Cultural de Mollerussa ha acollit avui divendres el primer Congrés de la UGT-FICA de les Terres de Lleida. Xavier Perelló ha estat escollit de nou per unanimitat secretari general de la UGT-FICA de les Terres de Lleida.

L’Executiva entrant està formada per Buenaventura Baca, com a president; Juan José Lucena, com a secretari d’Organització; Èlia Torm, com a secretària d’Administració; Maite Lafuente, com a secretària d’Acció Sindical; Narcís Tella, secretari de Formació i Comunicació; i Mari Luz Moreno, secretària comarcal.

executiva-fica-ugt-lleida-2020-congres“Tanquen un any molt divertit”. Amb aquestes paraules ha iniciat Perelló el seu discurs abans de les votacions. Un any en el qual s’ha registrat l’acomiadament de 240 treballadors amb el tancament de Sada, que s’ha solucionat la problemàtica dels falsos autònoms del Grupo Jorge i que s’ha treballat de valent per millorar les condicions laborals i personals dels temporers durant la campanya de fruita de la demarcació de Lleida. Però aquestes no han estat les úniques lluites.

Ara la nova Executiva té per davant 4 anys plens de reptes i objectiu. Les principals línies de treball se centraran en tres grans àmbits: aplicar Plans d’Igualtat efectius a les empreses; treballar per endurir les lleis de seguretat laboral; i potenciar l’acció sindical.

Leave a comment