Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Un miler de treballadors de les Terres de Lleida, afectats per les falses cooperatives

La UGT-Terres de Lleida ha celebrat avui divendres una assemblea informativa amb els delegats i delegades del sector carni de la demarcació de Lleida per parlar del conveni i de les falses cooperatives. Una jornada en la qual han aprofitat per denunciar la situació que viuen aquests treballadors i buscar solucions per posar-hi punt i final.

IMG_5428Des del sindicat asseguren que fins a un miler de treballadors, principalment immigrants, estan afectats per aquesta situació a les Terres de Lleida. Segons expliquen, treballen jornades d’entre 10 i 14 hores sense parar, no gaudeixen dels drets que els hi pertoquen, no tenen dret a fer cap tipus de reclamació i tenen un sous molt inferiors als que marca la llei. Una situació insostenible i per la que el sindicat treballa per solucionar-ho.

L’objectiu final d’UGT-Terres de Lleida és modificar la llei que s’està aplicant i millorar la situació actual, que els treballadors tinguin un sou digne i les seves condicions de treball siguin les que marca el conveni.

Leave a comment