Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT-Terres de Lleida treballa amb l’Ajuntament de Ponts per pal·liar les deficiències de la Residència de la gent gran de la localitat

ugt-residenciesEl sindicat UGT-Terres de Lleida i l’Ajuntament de Ponts s’han reunit de forma telemàtica aquest dilluns per mirar de corregir les deficiències que denuncia la plantilla de la Residència de la gent gran que hi ha a la localitat. “Després de la trobada, hem vist al Consistori disposat a solucionar els problemes ocasionats pel que fa als torns de vacances,  als dies de descans, calendaris laborals…”, explica Estela Guerra, secretària d’Administració Local de la UGT-FESP de les Terres de Lleida.

Els treballadors i treballadores de l’equipament arrosseguen aquestes deficiències des de fa molts mesos i reclamen poder tenir un ordre i una organització dins el centre de treball. És per això, que el sindicat i l’Ajuntament s’han emplaçat a una nova reunió a finals de novembre per poder posar fil a l’agulla i evitar desavinences entre el personal de la residència i l’administració.

Leave a comment