Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT-Terres de Lleida reparteix rellotges entre els treballadors lleidatans per reivindicar horaris conciliadors en el sector del comerç

El sindicat UGT-Terres de Lleida ha repartit avui diversos rellotges de paper entre els establiments situats a l’Eix Comercial de Lleida per reivindicar horaris conciliadors en el sector del comerç. La secretària d’Organització de la Federació de Serveis de Mobilitat i Consum, Carme Valls, acompanyada per diversos delegats sindicals, han visitat aquest dimarts diversos establiments de la ciutat per informar als seus treballadors sobre la campanya ‘Posa’t a l’hora’.ugt-repartiment-rellotges-eixcomercial

L’objectiu d’aquesta iniciativa és apostar per un horari comercial conciliador, que respecti el descans dels treballadors i que aquests gaudeixin d’estades en família. I més en aquesta època de l’any, en que la majoria de comerços ja no tanquen les seves portes fins al mes de gener. Des de la UGT-Terres a Lleida s’ha posat a disposició de la ciutadania un número de telèfon únic (681 307 850) i exclusiu per aquesta campanya i un correu electrònic (ugt@lleida.ugt.org ) per a totes aquelles persones que creguin que es vulneren els seus drets. Els interessats poden fer a través d’aquestes dos vies les gestions pertinents per saber com han d’actuar en cada cas.

Carme Valls ha explicat que s’han trobat tot tipus de persones: gent que treballarà voluntàriament, gent que cobrarà el que li pertoca i gent que es veu obligada a treballar. En aquests casos, se’ls ha explicat que com a treballadors tenen uns drets als quals es poden acollir. És aquest un dels motius pels quals es treballa en aquesta campanya.

Des del sindicat ja han anunciat que el proper 20 de desembre faran una nova acció per l’Eix Comercial, però aquesta vegada enfocada al consumidor, per conscienciar-lo que no és necessari continuar amb el consumisme inclús els dies festius.

 

 

Leave a comment