Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT-Terres de Lleida reclama al nou equip de Govern de la Paeria la remunicipalització de la zona blava i el servei de grua

zona-blava

El Tribunal Català de Contractes ha estimat recentment la denúncia d’una empresa contra el plec de condicions del concurs convocat per l’Ajuntament de Lleida per a la concessió del servei de zona blava, grua i gestió dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Una situació que bloqueja la concessió i que obre pas a una possible remunicipalització del servei.

És per això, que la UGT-Terres de Lleida considera que ara és el moment de remunicipalitzar aquest servei, amb el nou canvi de Govern que es viurà a la Paeria a partir d’aquest dissabte, quan ERC assumeixi l’alcaldia lleidatana. “ERC sempre ha defensat aquesta postura. I si realment hi ha voluntat, ara podria ser el moment de canviar una situació que fa més de 20 anys que es viu a Lleida: la privatització d’aquest servei”, ha apuntat Jordi Tena, president del comitè d’empresa d’Estacionamientos y Sercios S.A.U i delegat de la UGT. Això sí, “sense que cap dels treballadors es vegin afectats pel canvi, ni es posin en perill els llocs de treball”, ha afegit Tena.

ERC sempre ha defensat la remunicipalització dels serveis públics. I així ho van fer palès durant el cafè-trobada previ a les eleccions municipals a la seu del sindicat, al qual van assistir Jordina Freixanet i Jaume Rutllant, els números 2 i 3 de la llista de Miquel Pueyo, qui van mostrar-se partidaris d’aquesta opció sempre i quan fos possible.

Cal recordar que la UGT-Terres de Lleida va presentar el desembre de 2018 també un recurs al comprovar que les condicions recollides en el plec de condicions no garantien el compliment de les obligacions socials i laborals, a més de posar en risc els llocs de treball i les condicions laborals. Tot i que d’aquesta petició, encara no s’ha rebut resposta.

Leave a comment