Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida celebra un Comitè Ordinari per fer balanç de la gestió realitzada durant el 2023

El sindicat del UGT-Terres de Lleida ha organitzat aquest dijous un nou Comitè Ordinari, el tercer mandat, per fer balanç i posar sobre la taula totes les accions dutes a terme per l’entitat durant l’any 2023. Formació, política social, ocupació, eleccions, defensa dels drets de les dones… han estat les principals tasques del dia a dia del sindicat.

 

Tot i que la situació exterior no ha estat fàcil. Les guerres, l’encariment dels preus, l’estancament dels sous i les xifres d’inflació han estat també el nostre dia a dia. I no hem pogut evitar que la figura del treballador pobre continuï molt present en la nostra societat. “És per això, que la gran tasca de pertànyer a un sindicat és cada dia més important. La nostra lluita es fa palesa als centres de treball i aquesta lluita ens permet aconseguir una societat més justa i equitativa”, ha explicat José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

 

Així mateix, el màxim dirigent del sindicat, ha recordat que la UGT és la primera força sindical al territori, una fita històrica. “I això s’aconsegueix any a any gràcies al rigor, la constància i la presència dels nostres delegats i delegades als seus centres de treball, on es plasmen i es fan realitat aquests resultats”, ha apuntat.

Related Posts

Leave a comment