Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT, SINDICAT MAJORITARI DEL SECTOR, SIGNA EL CONVENI GENERAL DE COMERÇ DE LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA

En el transcurs d’aquest matí la Federació de Serveis per a la Mobilitat i el Consum (SMC)-UGT ha signat el conveni col·lectiu de comerç general de Lleida, en el qual es mantenen les condicions laborals dels treballadors/es del sector i s’incrementen els seus salaris en un 0,5% per cada any de vigència del conveni (2014-2015).

fruita
Desde SMC-UGT defensem el manteniment del mateix text normatiu, així com acordar uns increments salarials en la línia d’allò que estableix en el II AENC signat pels agents socials i la patronal. En aquest sentit, en una situació d’incertesa econòmica i unes previsions d’evolució de la nostra economia confuses, la signatura d’aquest conveni suposa un avenç en el marc de les relacions laborals, ja que en temps en què les patronals utilitzen la reforma laboral del PP per retallar drets dels treballadors, hem aconseguit deixar sense efecte la mateixa amb la signatura d’aquest conveni.


Així doncs, lamentem que el segon sindicat majoritari no hagi subscrit la firma del document, i entenem necessària la unitat d’acció en les taules de negociació com un dels objectius principals per a la defensa dels drets de la classe treballadora.

Leave a comment