Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT signa el conveni d’òptiques de Lleida

Després de diverses reunions de negociació del conveni del sector d’òptiques de Lleida, on la UGT ha defensat la necessitat que el nou conveni reflecteixi la situació actual del sector, mantenint les condicions laborals dels treballadors i fins i tot millorant les mateixes en virtut dels indicadors econòmics actuals respecte als anys 2011-2014, anys de crisi i reseción econòmica. Ahir dia 2015.04.23 la UGT va subscriure el nou conveni col·lectiu.

El conveni inclou increments salarials entre el 1 i el 3%, així com manté les actuals condicions de treball durant la vigència del mateix.

Signatura conveni òptiques 2015

Des de la UGT, entenem que aquest nou conveni ha de potenciar l’estabilitat i creació d’ocupació en el sector, ha d’ajudar a millorar la viabilitat de les empreses i constata que cap condició de treball pateix cap retallada.

Amb la signatura del nou conveni, UGT enforteix la negociació col·lectiva en el sector com a instrument de regulació de les relacions laborals enfront del poder unilateral de l’empresari (gràcies a la reforma laboral del PP) obviant el paper que la mateixa ha de fer en l’estat social i democràtic de dret que proclama el nostre model constitucional.

Leave a comment