Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT signa el conveni del Metall de la demarcació de Lleida

ugt-signatura-conveni-metall-lleida-15012021El sindicat UGT-FICA de les Terres de Lleida ha signat el conveni del Metall de la demarcació de Lleida. Un acord que inclou un increment salarial per l’any 2020 i 2021 i millores socials pels treballadors i treballadores del sector.

En aquest sentit, el personal tindrà un 0,5% més de sou per a l’any 2020, i un increment de l’1,5% per al 2021, a partir de l’1 de gener. Així mateix, el nou conveni també inclou objectius de caràcter social, com ara la compactació del permís per cura del lactant (abans conegut com a permís de lactància); així com la incorporació de la classificació professional en el text del conveni, una petició llargament reivindicada. L’acord manté també la clàusula tècnica de revisió salarial, que actuarà en el cas que l’IPC del 2021 sobrepassi el 2%.

La UGT-FICA de les Terres de Lleida valora l’acord assolit de manera positiva, ja que la situació viscuda arran de la pandèmia “ens feia pensar que durant la negociació no poguéssim arribar als objectius finalment aconseguits”, apunta Juanjo Lucena, secretari d’Organització de la UGT-FICA de les Terres de Lleida. El sindicat agraeix també l’esforç de tots els companys i companyes que han participat en aquesta negociació, així com a qui els han assessorat i han aportat el seu granet de sorra. “Tots heu estat d’una gran ajuda”, apunta Lucena.

Leave a comment