Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida recull firmes perquè els dies 24 i 31 només s’obri el comerç fins a les 15h.

ugt-entrega-firmes-empresa-11122020La UGT-Terres de Lleida ha endegat enguany una recollida de firmes per reclamar un horari comercial digne als establiments lleidatans. En aquest sentit, el sindicat exigeix al Departament d’Empresa que les botigues puguin tancar a les tres de la tarda els dies 24 i 31 de desembre. És per això, que aquest divendres, delegades del sector Comerç de la UGT-Terres de Lleida han entregat les quasi 700 firmes recollides als Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Lleida, perquè es tinguin en consideració. El màxim responsable d’aquesta administració, Ramon Alturo, es reunirà dilluns amb la secretària d’Organització de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida, Carme Valls, per valorar la petició.

L’objectiu d’aquesta acció no és un altre que permetre que els treballadors i treballadores del sector del comerç puguin gaudir d’aquestes jornades en família i no haver de treballar fins tard. En la mateixa línia, la UGT-Terres de Lleida recorda que reduir l’horari aquests dos dies concrets no suposaria cap esforç a la ciutadania, ja que segur que també tindrien els seus regals a temps per aquestes festes.

La campanya també serveix per fer una crida a la població perquè els dies 24 i 31 de desembre no vagin a comprar ni consumeixin, ja que són dies per gaudir amb les persones més estimades.

Signa aquí la petició: https://cutt.ly/XhIdqFj

Leave a comment