Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida continua reclamant més teixit industrial per poder revertir les xifres d’atur a la demarcació

atur-retalladaNou augment de l’atur a la demarcació de Lleida. Aquest mes de març, el nombre d’aturats a les comarques lleidatanes s’ha augmentat en 166 persones, segons dades del Ministeri de Treball i Economia Social. Una situació que en aquestes dates s’acostuma a repetir, ja que és un mes en el qual la campanya de neu va a la baixa, i encara no comencen les campanyes de la fruita i d’estiu.

És per això, que des de la UGT-Terres de Lleida reclamen la creació de més teixit industrial, així com l’arribada de més empreses no vinculades al turisme, el comerç, la restauració i el món agroalimentari. “Necessitem apostar per empreses de manufactures, perquè creïn ocupació tot l’any i acabin amb la temporalitat i l’estacionalitat que caracteritza la nostra demarcació”, apunta José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

Unes xifres que no auguren un futur molt engrescador a les nostres contrades, ja que les dades d’atur de la nostra demarcació sempre presenten la mateixa tònica: estacionalitat, temporalitat i precarietat. En aquest sentit, el màxim dirigent del sindicat a Lleida, ha recordat que així com hi ha altres territoris que milloren les xifres d’atur, a conseqüència del creixement de la contractació, en el cas de Lleida no ha estat així, ja que depèn de l’època de l’any en la qual ens trobem

Si bé és cert que s’estan regularitzant alguns contractes, a conseqüència de les recents modificacions de la reforma laboral, “tenim encara la sensació que hi ha molta precarietat laboral. I això ens preocupa molt”, afegeix Aguilà.

Leave a comment