Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida reclama més EPIs per a prevenir-se del coronavirus

StethoscopeLa UGT-Terres de Lleida vol fer una crida a totes les administracions per dotar d’Equips de Protecció Individual (EPI) als treballadors i treballadores de la sanitat i serveis a la gent gran i a la ciutadania per prevenir-los del covid-19. “Fa tota la setmana que lluitem per reclamar mesures de seguretat per evitar contagis i propagació del virus, però la resposta arriba tard i malament. Estem posant en risc la salut tant dels nostres treballadors i treballadores com dels mateixos usuaris”, ha apuntat Bea Bonilla, secretària general de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida.

En aquest sentit, Bonilla assegura que moltes de les residències, geriàtrics i centres de serveis a la ciutadania diversos es troben sense mascaretes, ni guants. “En alguns casos arriben amb comptagotes, d’altres ni arriben”, afegeix Bonilla. És per això que des del sindicat s’exigeix a totes les empreses i administracions que tots els treballadors i treballadores disposin dels Equips de Protecció Individual (EPI) necessaris per realitzar la seva feina amb totes les garanties. El sistema i les empreses tenen l’obligació de garantir la salut de tot el personal mitjançant uns EPI adequats i des del sindicat “no admetrem més tanta improvisació”.

A la demarcació de Lleida hi ha llars tant públiques com privades en les quals s’han detectat casos de persones infectades per coronavirus. És per això, que “és urgent que es preguin mesures ja, principalment als centres on ja s’han donat casos positius i on el personal ha estat i està exposat aquests dies”, ha reclamat la secretària general de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida. I afegeix: “Cal reforçar plantilles per atendre aquests infectats i preveure tot el que està per arribar. No podem perdre més temps. Hem d’actuar ja”.

Leave a comment