Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida denuncia la manca de tribunals a la demarcació per a les proves d’adults d’accés a cicle superior

El Departament d’Educació ha creat 32 tribunals per a les proves d’accés a cicle superior per a adults, dels quals només un s’ha fixat a la demarcació de Lleida. I està situat a La Pobla de Segur. “Ens sembla perfecte la ubicació escollida, però considerem que n’haurien de ser més”, ha explicat Josep Mª Ibáñez, secretari del Sector Educació de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida. I afegeix: “Què passa amb les persones que es volen presentar des de Mollerussa, Cervera, Tàrrega, Balaguer, Lleida o Vielha? Molts hauran de fer més de 200 quilòmetres, sempre que vagin només un cop, que ja sabem que seran tres com a mínim -dos dies de prova i un per portar els papers-“.

baixaDels 32 tribunals creats, 24 són a la província de Barcelona, 3 a Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida; motiu pel qual la UGT-FeSP Educació de les Terres de Lleida denuncia “el fet que els nostres Serveis Territorials no defensen prou les peculiaritats de la nostra província i, com es pot comprovar, ens han tornat a marcar un gol”. És per això que el sindicat demana una rectificació al respecte, “perquè tots els alumnes adults de Lleida que vulguin, puguin presentar-se a les proves sense haver de fer tants quilòmetres, tant els que actualment es troben en zones de muntanya com els que es troben a la plana de Lleida”. I es pregunten: “Si a Tarragona i Girona se n’han fet quatre i tres tribunals respectivament, per què a Lleida n’hem de tenir només un?”.

Leave a comment