Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida interposa dues denúncies més contra el Grupo Jorge

La FICA-UGT Terres de Lleida ha celebrat aquest dissabte una assemblea amb una cinquantena de treballadors d’Axparia, societat mercantil del Grupo Jorge, per posar sobre la taula la situació actual de l’entitat. La sessió ha servit per veure que les deficiències no s’han millorat, després de la desena de denúncies interposades del sindicat durant l’últim trimestre de 2018. En aquest sentit, Antonio Rodríguez, secretari general de la FICA-UGT Terres de Lleida, ha explicat que per aquest motiu s’han posat dues denúncies més al Grupo Jorge per “incompliments amb els treballadors” i ja en preparen una tercera.

assamblea-axparia-fica1L’assemblea de treballadors, que s’ha celebrat a la Biblioteca Pública Jaume Vila de Mollerussa, també ha acordat realitzar diverses aturades parcials per dir prou a la situació que continuen vivint els treballadors de l’empresa Axparia.

Rodríguez també ha avançat que proposaran eleccions sindicals per crear un comitè d’empresa i així poder defensar els treballadors.

Leave a comment