Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-FeSMC de les Terres de Lleida exigeix mesures compensatòries urgents per les empreses del sector de l’hostaleria

hostaleriaL’actual situació sanitària i les mesures establertes en els últims dies per contenir-la està portant a les empreses i als treballadors i treballadores de l’hostaleria a un futur incert. El sector no pot garantir la sostenibilitat de les empreses i el manteniment de l’ocupació. I aquesta situació s’incrementa dia rere dia. És per això, que des de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida demanem a la Generalitat de Catalunya que adopti mesures pal·liatives per evitar en la mesura del possible el tancament de negocis i la destrucció de llocs de treball.

I no sols això. El sindicat també reclama mesures compensatòries per aquelles empreses del sector que s’han vist afectades pel tancament perimetral de la comarca del Segrià. Així mateix, també exigim solucions i polítiques d’ocupació efectives per evitar una davallada en la destrucció d’ocupació en el sector de l’hostaleria.

Des de la UGT-FeSMC reclamem que aquestes mesures sol·licitades es prenguin el més urgent possible. La situació és crítica, principalment a les empreses de la comarca del Segrià, atès que el sector local es troba des del passat 4 de juliol amb l’activitat restringida. Necessitem restablir la demanda i que retorni l’activitat a les empreses del sector; sempre mantenint totes les garanties de salut adients per als clients i les plantilles, i oferint un servei òptim i segur, lliure de Covid-19.

Leave a comment