Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida es reuneix amb les candidates al Congrés i al Senat per ERC

ugt-executiva-reunio-erc-congres-senat-20062023Membres de l’Executiva de la Unió de la UGT-Terres de Lleida s’han reunit avui amb Inés Granollers, candidata al Congrés dels Diputats per ERC; i Sara Bailac, candidata al Senat per Esquerra Republicana de Catalunya.

La trobada ha servit per posar sobre la taula temes com la reforma laboral, el Salari Mínim Interprofessional, la precarietat laboral i les jubilacions anticipades en certs col·lectius. També s’ha mostrat la preocupació per la necessitat de revisar i actualitzar la llei del 1995 de riscos laborals, demanant la incorporació de la figura del delegat territorial de prevenció de riscos laboralsuna demanda del nostre sindicat– i el reconeixement de noves malalties professionals.

L’Executiva de la Unió de la UGT-Terres de Lleida i les candidates al Congrés i al Senat per ERC s’han emplaçat a continuar mantenint aquest tipus de trobades per seguir treballant i abordant temes per millorar les condicions laborals de les treballadores i treballadors de la plana de Lleida, el Pirineu i l’Aran.

Leave a comment