Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida fa una crida a la societat per a que els diumenges i festius els comerços es posin ‘en pausa’

diumenges-pausa-rdpLa UGT-FeSMC de les Terres de Lleida ha presentat avui dijous la campanya ‘Diumenges en pausa’, una iniciativa que busca conscienciar als compradors que aquestes festes de Nadal no han de consumir  als comerços els diumenges i festius. El sindicat considera que aquestes jornades són dies de descans i per gaudir en família.

“Aquesta campanya trenca els esquemes de les promogudes anteriorment”, ha apuntat Carme Valls, responsable del sector del Comerç de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida. “’Diumenges en pausa’ busca conscienciar a la ciutadania que la millor opció aquestes festes és no consumir els diumenges i festius. Les treballadores i els treballadors del comerç també es mereixen descansar i estar amb els seus”, explica.

I és que els comerços obriran aquest dilluns, dia 25 de novembre, i ja no tancaran fins al proper 24 de desembre. “Una autèntica barbaritat”, assegura Carme Valls. “Hi haurà persones que treballaran els 30 dies seguits i el dia 25, Dia de Nadal, estaran tan cansats que no podran gaudir d’aquesta celebració en família. I això és intolerable”. És per això, que des de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida es fa la crida a no consumir en diumenges i festius. “Si els comerços no venen, no obriran portes. I així hi guanyarem tots. És un tema de sentit comú”, ha afegit Valls.

Per la seva banda, José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, afirma que “en aquestes dates tan senyalades, la gent només veu compres. Però qui mira pels treballadors i treballadores del sector del comerç? Tenen una feina molt dura. I més en aquestes dates”. “Una situació que encara s’agreuja més quan es coneix que aquestes persones no cobraran aquests dies com a hores extraordinàries ni gaudiran de més dies de festa”, ha afegit.

I per a que aquest missatge arribi al consumidor final, treballadores i treballadors del sector del comerç de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida duran a terme diverses penjades de cartells a la ciutat de Lleida amb el lema ‘Diumenges en pausa’, per conscienciar a la població de la no necessitat d’obrir tots els diumenges i festius durant la campanya de Nadal. La primera acció serà dilluns al matí a l’Eix Comercial.

Leave a comment