Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida denuncia que els treballadors del polígon El Segre se senten abandonats per la Paeria

Fotografia de família del dia que es va signar l'acord de col·laboració per al desenvolupament del projecte Gesmopoli al Polígon Industrial del Segre. (autor: Paeria Lleida / data: 12/7/2006)
Fotografia de família del dia que es va signar l’acord de col·laboració per al desenvolupament del projecte Gesmopoli al Polígon Industrial del Segre. (autor: Paeria Lleida / data: 12/7/2006)

La UGT-Terres de Lleida s’ha assabentat avui per la premsa que la Paeria crearà un grup de treball conjunt amb empresaris del polígon El Segre per millorar el manteniment i les infraestructures d’aquest espai de la ciutat. Una mesura que no ha agradat al sindicat, en considerar que “no s’han tingut en compte als treballadors i treballadores, que al final són els usuaris principals i els majors afectats per les greus deficiències que pateix”.

En aquest sentit, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà, ha recordat la necessitat de comptar amb el sindicat en aquestes trobades. Principalment perquè la UGT coneix el terreny i a més va ser la impulsora -dins el Pacte Social per la Ciutadania- de la línia d’autobús L1, que arriba fins al polígon, una de les més demandades de totes les línies d’Autobusos de Lleida. “Un servei que és tot un èxit des de fa anys”, ha apuntat Aguilà, “i que demostra que els sindicats estem per donar solucions”.

gesmopoliAixí mateix, cal recordar que el polígon El Segre ja compta amb un informe tècnic de mancances de mobilitat i d’infraestructures, elaborat en el marc del programa Gesmopoli, finançat amb fons europeus. Arran d’aquest projecte es van escollir 12 polígons de Catalunya per estudiar la seva viabilitat i les modificacions necessàries per fer-los més segurs, viables i sostenibles. I entre ells es trobava el polígon El Segre.

“No ens agrada aquest tarannà de la Paeria i esperem que sigui reconduït com més viat millor”, ha conclòs Aguilà.

Leave a comment