Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida denuncia la ineficàcia i inactivitat del Servei Públic Estatal d’Ocupació (SEPE)

sepe-ugtEl sindicat UGT-Terres de Lleida ha lamentat aquest dilluns al matí la manca d’operativitat del SEPE, l’oficina del Servei Públic Estatal d’Ocupació, després que des de l’inici de la pandèmia encara hi hagi persones que no hagin cobrat cap tipus de prestació. Inclús alguns d’ells no saben en quina situació es troben. I el que és pitjor: els telèfons que hi ha disponibles no funcionen i per tant és impossible gestionar els dubtes i consultes pertinents.

Des de la UGT-Terres de Lleida s’ha intentat gestionar aquestes peticions però el sindicat es troba en la mateixa situació: no rebem resposta per solucionar les irregularitats detectades en el cobrament de les prestacions.

“És molt greu que des de l’inici de la pandèmia hi hagi gent que es trobi sense feina, sense conèixer la seva situació real i sense cobrar un euro de cap prestació”, apunten des de la UGT-Terres de Lleida. I afegeixen: “Necessitem revertir aquesta situació com més aviat millor, pel bé dels treballadors i treballadores, i de la ciutadania en general”.

Cal recordar que membres de la Comissió Executiva de la UGT-Terres de Lleida van reunir-se el passat mes de maig amb el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, i responsables del Servei Públic Estatal d’Ocupació per reclamar augmentar la plantilla d’aquesta administració i millorar l’atenció telefònica per poder gestionar totes les peticions. Tres mesos després la situació continua presentant irregularitats.

Leave a comment