Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida denuncia ERTOs fraudulents registrats a la demarcació de Lleida

ugt-logoLa UGT-Terres de Lleida vol fer una crida a la calma a tots els treballadors i treballadores lleidatans que aquests dies veuen trontollar la seva feina. Des del sindicat estem treballant de valent per buscar la fórmula per solucionar de la millor manera aquesta situació.

El sindicat considera que un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) no és la millor solució. La UGT aposta per les mesures alternatives, com el teletreball a distància o la borsa d’hores, davant del cessament temporal o la reducció de l’activitat. A més, en molts casos els ERTOs que s’estan fent, estant servint a les empreses per reduir despeses de personal. “Des del nostre sindicat no admetrem pràctiques fraudulentes de les empreses aprofitant-se d’aquesta situació. Necessitem de l’esforç de totes les parts”, ha explica José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

Malauradament aquestes xifres de persones a l’atur aniran creixent, ja que “preveiem que d’aquí a dues setmanes registrem el gruix dels acomiadaments”, ha apuntat Aguilà, qui ha volgut deixar constància que la UGT està i estarà al costat dels treballadors per buscar la millor solució. Per aquest motiu ha habilitat dos vies de consulta per atendre dubtes o consultes que puguin tenir els afectats per la pandèmia del coronavirus: per telèfon, al 606 382 377 (whatsapp) i/o al 973 270 801; o bé a través del correu electrònic esgonzalez@lleida.ugt.org.

Leave a comment