Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida condemna rotundament l’agressió a un policia local de les Borges

policia-borgesLa Federació de Serveis Públics (FeSP) de la UGT-Terres de Lleida condemna enèrgicament l’atac indiscriminat i sense sentit que ha patit l’agent de la Policia Local de les Borges Blanques, treballador de l’Ajuntament de la localitat i delegat de personal i prevenció de riscos de la UGT.

Els agressors, tres joves veïns de la comarca, han estat detinguts poc després de propinar una brutal pallissa a l’agent. Des del sindical volem donar tot el suport necessari al nostre delegat, així com a tots els agents de policia municipal que dia rere dia patrullen els carrers de les poblacions amb unes condicions laborals precàries, sols i exposats a un risc que es podria evitar.

La UGT-FeSP de les Terres de Lleida encoratja a l’Ajuntament de les Borges Blanques a personar-se com a acusació particular en defensa del seu treballador i a donar un missatge clar de rebuig de qualsevol violència als carrers.

El sindicat també recorda la necessitat d’incrementar els efectius policials per tal d’assolir els estàndards de seguretat per als ciutadans i ciutadanes i pels propis agents.

Leave a comment