Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida celebra un Comitè Territorial Extraordinari per cobrir dos vacants de la Comissió Executiva

ugt-comite-extraordinari-executiva-29042022-1La UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest divendres un Comitè Territorial Extraordinari per cobrir dos vacants de la Comissió Executiva, arran de dos renúncies per motius personals. Les noves incorporacions són Isabel Rodríguez, com a secretària d’Acció Sindical i Formació; i Juan José Lucena, com a secretari d’Organització de la UGT-Terres de Lleida.

Aquestes dos persones, se sumen a l’Executiva actual, presidida per José Luis Aguilà, com a secretari general de la UGT-Terres de Lleida; qui estarà acompanyat per Ramon Moreno, secretari de Política Social i Ocupació, i la Lluïsa Ausàs, responsable de la Secretaria de la Dona i Polítiques d’Igualtat.

ugt-comite-extraordinari-executiva-29042022-2El Comitè ha comptat amb la participació de 54 delegats i delegades, que suposen més d’un 76% de les persones convocades. La nova Comissió Executiva ha estat escollida per un 79,3% dels vots.

José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha demanat a tots els delegats i delegades allí presents “defensa, implicació i convenciment per continuar guanyant les eleccions als centres de treball i continuar essent a Lleida la força sindical més votada”.

Leave a comment