Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida celebra el primer comitè de l’11è Congrés del sindicat

ugt-comite-congres-03122021La UGT-Terres de Lleida ha celebrat avui divendres el primer comitè de l’11è Congrés de la UGT-Terres de Lleida, un acte que ha servit per fer balanç del primer any de mandat de la nova Comissió Executiva i per posar sobre la taula les fites aconseguides aquest 2021 i els reptes i objectius de cara a l’any vinent.

La sessió ha comptat amb la participació de 52 delegats i delegades del sindicat, que representen el 73% de les persones convocades.

Durant el transcurs de l’acte, s’ha posat sobre la taula que la UGT continua essent el sindicat majoritari a les Terres de Lleida, una fita història a la demarcació de Lleida, fruit de la feina i lluita de tots els integrants d’aquesta organització.

José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha volgut posar en relleu la necessitat de lluitar per signar convenis amb una pujada salarial més alta. “És impossible que la vida pugi cada vegada més (un 35% la llum, un 5% alguns aliments de la cistella de la compra, un 6% el gas…) i que se signin nous convenis amb augments salarials de l’1,5%-2%”, ha apuntat. És per això que cal avançar i lluitar contra la Patronal per revertir aquesta situació com més aviat millor. En aquest sentit, ja ha avançat que “no acceptarem negociacions per sota del 5%” i que s’està preparant una mobilització per reclamar els drets socials i econòmics de la classe treballadora.

Leave a comment