Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT aconsegueix la jubilació anticipada per als policies locals

Després d’anys de negociació, el passat divendres 14 de desembre es va aprovar el Reial Decret que permetrà als policies locals avançar la seva edat de jubilació  un màxim de 6 anys, depenent dels anys cotitzats i altres requisits que seran necessaris per fer efectiva aquesta jubilació avançada. Entre ells,  portar 15 anys com a policia local i haver cotitzat més de 37 anys. Per fer efectiva aquesta modalitat de jubilació caldrà modificar la Llei General de la Seguretat Social i incorporar coeficients reductors del 0,2%.

SONY DSCEl sindicat de Policia Local-UGT ha negociat llarg i dur per assolir aquesta vella reivindicació i recorda que aquesta mesura afectarà quasi 7.200 policies locals, dels quals 3.200 superen els 60 anys i 4.000 tenen entre 55 i 60 anys.

Les Administracions Locals tenen previst incorporar nous efectius davant la més que probable jubilació de molts dels seus agents, que actualment ja compleixen les condicions per acollir-se a aquesta nova modalitat de jubilació, que serà, sempre, voluntària.

Aquest Reial Decret entrarà en vigor el proper dia 2 de gener de 2019.

Leave a comment