Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT i CCOO convoquen mobilitzacions en el sector de la neteja d’edificis i locals pel bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu

Davant la situació de bloqueig de la negociació del Conveni del Sector de Neteja d’Edificis i Locals de Catalunya, la UGT i CCOO de Catalunya convoquem concentracions de treballadors i treballadores per al dia 17 de gener.

ugt-netejaDesprés de dotze mesos de reunions, les patronals segueixen mantenint la seva proposta de congelació salarial per a aquest any 2018, la qual cosa suposaria dos anys seguits sense increments salarials, a més d’insistir a retallar el complement econòmic de l’antiguitat.

Els sindicats hem rebutjat rotundament els plantejaments de la patronal i els hem traslladat que, l’actitud immobilista que estan mantenint i la dilatació deliberada per la seva banda d’aquesta negociació, tindran la convenient resposta sindical.

No podem consentir una reculada de drets del col·lectiu de neteja, i per això fem una crida als treballadors i les treballadores a assistir a la concentració del proper dimecres, dia 17 de gener, a les 11.00 hores, a la Plaça de la Paeria de Lleida.

Davant d’aquest escenari, i davant la impossibilitat d’avançar cap a un acord, no descartem més mobilitzacions en el futur.

Leave a comment