Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-FICA de les Terres de Lleida exigeix al Departament de Salut més concreció per no criminalitzar el sector agroalimentari

industrias_carnicas_UGT_FITAGLa notícia feta pública ahir a la nit per part del Departament de Salut plantejant la possibilitat que la Regió Sanitària de Lleida no passés a la fase 2 per un rebrot important d’infeccions a la indústria agroalimentària, ha disparat totes les alarmes al sindicat UGT-FICA de les Terres de Lleida.

El responsable de la Federació d’Indústria, Construcció i Agro a Lleida, Xavier Perelló, ha reconegut que el sindicat desconeix a quin focus de nous contagis s’està referint el Departament de Salut. “Exigim que clarifiquin aquestes dades i que es focalitzi l’origen d’aquesta problemàtica. No podem permetre criminalitzar al sector alimentari lleidatà en general, ja que és el principal pilar de l’economia de la nostra demarcació”, ha apuntat.

La UGT-FICA de les Terres de Lleida no dubta de les dades del Departament de Salut, però el que no permetrà és que es generin ‘fake news’ al voltant d’aquesta informació, perquè s’està danyant la reputació de moltes empreses del territori. “Necessitem saber on està el problema, per poder actuar”, ha afegit Perelló.

Leave a comment