Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT elabora el Decàleg de Negociació Col·lectiva per a l’any 2018

El sindicat UGT ha elaborat recentment un Decàleg de Negociació Col·lectiva per a l’any 2018, és a dir, un recull de manaments que s’haurien d’aplicar a cada sector per acabar amb la precarietat laboral. L’objectiu és que aquest document garanteixi una negociació enriquidora i qualitativa en tots els àmbits.

ugt-decalegLa negociació col·lectiva és l’àmbit on es determinen les condicions laborals i econòmiques de milers de treballadors i treballadores, i alguns dels condicionants essencials per la competitivitat i el model de producció de les empreses del nostre país. És per això, que des del sindicat ens hem vist en la necessitat d’elaborar aquest Decàleg, ja que dels resultats que s’obtinguin d’aquesta negociació dependran en gran mesura els que s’obtinguin en matèria de quantitat i qualitat en l’ocupació, nivell i distribució de rendes, o la garantia de la igualtat en tots els àmbits.

A més d’aquest Decàleg de Negociació Col·lectiva per a l’any 2018, també s’ha dissenyat una nova pàgina web que recull totes les clàusules dels diferents punts tractats en aquest document. Podeu visitar-la a www.ugtcatalunya.cat/negociacio/.

Leave a comment