Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT denuncia el grup que gestiona el “Condes de Urgel” per impagament de nòmines

hotel-condesEl grup empresarial que gestiona l’hotel ‘Condes d’Urgel’ de Lleida –actualment amb el nom Blue City Condes Lleida- deu als seus treballadors més de 3 mensualitats. La plantilla d’aquest conegut complex hoteler de la ciutat de Lleida lamenta que l’empresa els ha abandonat totalment i ni tan sols respon les seves demandes davant aquesta situació, però, mentrestant l’hotel continua la seva activitat i fins i tot la direcció empresarial paga proveïdors.

El ‘Condes d’Urgel’ pertany a Technology Hotels S.L, amb seu a Madrid, firma que a la vegada forma part del grup Blue Bay Hotels & Resorts, amb equipaments hotelers repartits per tot el món. La federació de Serveis per a la Mobilitat i el Consum (SMC) de la UGT-Terres de Lleida ha presentat ja dues demandes per aquesta situació per la qual passa la plantilla del ‘Condes d’Urgel’ de Lleida, una davant Inspecció de Treball i també davant el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

La plantilla, d’una dotzena de treballadors, lamenta aquest menyspreu per part del grup hoteler i asseguren que l’hotel segueix actiu ‘gràcies a la professionalitat i implicació de la dotzena de treballadors, malgrat fa gairebé quatre mesos que no cobren’. La majoria d’aquests treballadors tenen famílies que mantenir, però també hi ha persones amb més de 50 anys i que fa anys que treballen en aquest hotel de la ciutat de Lleida.

Els treballadors no descarten iniciar mobilitzacions en els propers dies per tal que l’empresa respongui davant d’aquesta situació i regularitzi els pagaments que els deu.

Leave a comment