Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT i CCOO denuncien que Correus pot convertir-se en un focus massiu de contagis i transmissió de la grip

correosEls sindicats UGT i CCOO han denunciat conjuntament que la direcció de Correus encara no ha aclarit si aquesta tardor es durà a terme la campanya de vacunació contra la grip als seus treballadors i treballadores, en un moment crític pel que fa a la pandèmia de la Covid-19. La falta d’informació sobre aquesta mesura preocupa a la plantilla, ja que en tenir contacte diari amb milers de ciutadans pot convertir-se en un vehicle de propagació de la grip. A Lleida, aquesta mesura afecta un total de 610 treballadores i treballadors, de 65 centres de treball de la demarcació.

Mentre el Ministeri de Sanitat recorda que “és especialment important la vacunació de la població més vulnerable i els seus contactes”, els responsables de Correus encara no s’han pronunciat, probablement per falta de previsió. En cas de ser així, “estaríem davant d’un nou comportament irresponsable de l’empresa dirigida per Juan Manuel Serrano, qui ja per interès comercial va exposar a la plantilla al contagi de la Covid-19 en les primeres setmanes de la crisi sanitària, al tenir-nos treballant sense mesures de protecció”.

És per això, que les dos organitzacions sindicals exigeixen que es realitzi la campanya de vacunació a tota la plantilla. “No podem permetre repetir el vergonyós espectacle que vam oferir a la societat fa sis mesos, en plena pandèmia, quan el president de la companyia va prioritzar el negoci a la salut, provocant que la plantilla fos el segon col·lectiu amb més contagis, darrere dels sanitaris”.

Per UGT i CCOO, Correus ha d’estar a l’alçada sumant-se a l’esforç per evitar la sobrecàrrega del sistema sanitari, no posant en risc la salut de les seves treballadores i treballadors, dels seus familiars i dels milers de ciutadans i ciutadanes que s’atenen cada dia, tant a les oficines com als domicilis.

Leave a comment