Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tota la plantilla de l’hotel ‘Condes de Urgel’ es concentra davant de l’hotel per reclamar les nòmines impagades

Els treballadors i treballadores de l’emblemàtic hotel lleidatà ‘Condes de Urgel’, s’han concentrat avui d’11 a 12 hores davant el complex hoteler per protestar per l’impagament de nòmines i l’actitud d’irresponsabilitat absoluta per part de la direcció que el gestiona Blue City Hotels, de Tecnhology Hotels S.L.

concentració

La UGT-Terres de Lleida ha volgut donar suport als onze treballadors que fa més de 3 mesos i mig que no cobren els seus salaris, malgrat que l’hotel continua rebent hostes i fins i tot hi ha dies que es troba al 100% de la seva ocupació. La secretària general de la UGT-Terres de Lleida, Núria Solé, ha denunciat públicament que l’empresa no compleix amb les obligacions i té abandonats els treballadors. Cal recordar que la direcció de l’hotel ni tan sols s’ha presentat als actes de conciliació i inspeccions de Treball. Solé ha demanat una solució urgent que resolgui la problemàtica amb els treballadors –molts d’aquests hi ha treballat tota la seva vida laboral- i també que s’aposti per la continuïtat d’un dels hotels més emblemàtics de la ciutat.

Per la seva part, Julián Carrión, portaveu del Comitè d’Empresa, ha afegit que no entenen el motiu dels impagaments salarials, ja que a l’hotel hi ha clients i s’hi continuen organitzant esdeveniments. Carrión ha explicat que són els treballadors els qui tiren endavant el negoci, ja que ningú de la direcció apareix.

La protesta acompanya la jornada de vaga iniciada ahir, i convocada en intervals de 2 dies cada 15 dies fins al proper mes d’agost.

Leave a comment