Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sindicalistes Solidaris de la UGT de Catalunya

Sindicalistes Solidaris som l’eina de la UGT de Catalunya per a la lluita per la democràcia i els drets humans arreu del món. Treballem en el camp de la cooperació internacional i mitjançant projectes acompanyem processos de desenvolupament de sindicats del Sud.

Comptem amb l’estructura territorial i sectorial de la UGT, amb delegats arreu de Catalunya que són els nostres interlocutors amb les administracions públiques municipals que donen suport als nostres projectes. A més, aquests delegats participen en els consells de cooperació i les fires d’entitats solidàries municipals.

Sindicalistes Solidaris  – UGT de Catalunya i la central de Treballadors Democràtics de El Salvador – CTD conjuntament amb INELSA, (Instituto para un Nuevo El Salvador) hem implementat el programa de cooperació Trabajo decente para todas y todos 2014—2017 , finançat per diversos ajuntaments catalans i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Un dels projectes en execució durant l’any 2015 és el de l’Escola de Cuina de l’Escola per al Treball Digne del Salvador, finançat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

També us informem que, una vegada més, el 7 d’octubre celebrem la Jornada Mundial del Treball Digne  convocada per la Confederació Sindical Internacional. En aquesta setena edició ens refermem en recolzar la lluita global pel treball digne a tot arreu.

Visiteu la nostra pàgina web, hi  trobareu informació sobre els projectes de l’entitat, entrevistes i notícies, publicacions, possibilitats de col·laboració, enllaços d’internet, i informació sobre la situació sindical del sud.

Juan José Lucena

Delegat de Sindicalistes Solidaris a les Terres de Lleida

 

 infocooperacio_065_2015ss-tampo_roig_404_230

http://www.sindicalistessolidaris.org/.

Leave a comment